Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Dé eindejaarsgeschenken van 2018

De maand oktober is bijna voorbij en dat betekent dat het alweer de hoogste tijd is om na te denken over de eindejaarsgeschenken. Als u ook in 2018 weer op zoek bent naar een origineel Kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers of relaties, dan bent u bij Profimex aan het goede adres. In deze blog geven wij u graag een sneak preview van wat er allemaal mogelijk is: wij delen dé eindejaarsgeschenken van 2018 met u. Veel inspiratie gewenst!

Dé trend: relatiegeschenken rondom koken

Koken is helemaal ‘in’, en daarom is onze InsideOut-collectie de juiste keuze voor iedere hobbykok. Kies bijvoorbeeld voor een kookboekstandaard inclusief messenset. Voor een kaasplateau met de juiste mesjes. Voor een robuuste pizzaplank. Of voor een driedelige wijnset. En ook verschillende tools voor een winterbarbecue behoren tot de mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een stoer barbecueschort cadeau geven, of een spiezenset. Een knapperend vuurtje in de vuurkorf, een glaasje glühwein, een goed stuk vlees: de ultieme winterse setting is zo gemaakt. Ziet u het al voor u?

Van stokbroodplank tot glazenset

Natuurlijk draaien de dagen rond Kerst en oud & nieuw niet alleen om lekker eten, maar vooral om samenzijn met familie en vrienden. Daarom wordt niet alleen aan het bereiden van eten, maar ook aan het serveren hiervan veel aandacht besteed. Met onze eindejaarsgeschenken spelen wij hier op in. Wat dacht u van een stokbroodplank of een hapjesset om uw medewerkers en relaties cadeau te doen? Of keramieken schaaltjes met een bijpassend onderbord, ideaal voor het serveren van kleine (tapas)gerechtjes? En natuurlijk kunt u ook voor een glazenset kiezen, die wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking.

Of… Geef een speaker bottle cadeau!

Nog een favoriet, overigens van een totaal ander kaliber, is de draadloze speaker bottle. Dit is een uniek ontworpen drinkfles die ook gebruikt kan worden voor het draadloos afspelen van muziek. Omdat het een unieke combinatie is tussen een drinkfles en een speaker, is de speaker bottle ideaal voor onderweg.

Nog een paar  ideeën voor uw relatiegeschenk

Naast bovenstaande voorbeelden kunt u bij Profimex voor nog veel meer eindejaarsgeschenken terecht. Wat dacht u van…

  • een activity tracker?
  • een koptelefoon of in-ear oordopjes?
  • een VR-bril?
  • een sushi-set?
  • een mooie weekendtas?
  • een (bedrukte) trolly?
  • een action cam?
  • een gereedschapsset?
  • of een eindejaarsgeschenk op maat?


Eindejaarsgeschenken op maat

Heeft u speciale wensen? Hier geven wij graag gehoor aan. Luxe relatiegeschenken, een duurzame kerstpakket of volledig op maat gemaakte Kerstgeschenken: wij helpen u graag met het vinden van een origineel geschenk voor uw personeel, medewerkers of relaties.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...