Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

De temperaturen dalen… Denkt u aan de winterjassen?

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen, wordt het tijd om weer de winterjas aan te trekken.  Biedt u medewerkers een (winter)jas van de zaak? Dan is dit hét moment om te checken of iedereen nog een goede jas heeft. Zo weet u zeker dat al uw medewerkers er deze winter warm bijlopen en dat zij goed beschermt zijn tegen gure weersomstandigheden. Check tegelijkertijd of de jassen nog representatief zijn en of uw logo en/of slogan er nog goed zichtbaar op staat. Moeten er winterjassen vervangen worden? Kom dan gerust eens langs bij Profimex. Wij beschikken over een brede collectie met alleen maar topmerken. In deze korte blog vertellen wij u er meer over.

Waarom winterjassen als bedrijfskleding?

Winterjassen zijn perfect voor het vermarkten van uw merk, bedrijf of product. Op de jassen kunt u namelijk heel goed uw logo laten bedrukken, of een slogan of andere tekst. Wanneer uw medewerkers in nette winterjassen op pad gaan, zijn zij zo uw wandelende visitekaartje. Bovendien dragen nette winterjassen bij aan een representatieve uitstraling. Wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen, geeft dit (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen en herkenning. Veel van uw medewerkers zullen het trouwens ook praktisch vinden om een winterjas van de zaak te dragen. Ze weten dan zeker dat ze in een comfortabele en warme jas hun werk kunnen uitvoeren, zonder dat zij teveel aandacht aan hoeven te besteden.

Winterjassen voor alle beroepen

Als specialist in bedrijfskleding vindt u bij ons een zeer groot aanbod aan wind- en waterdichte winterjassen, voor alle beroepen. Of uw medewerkers nu als winterschilder aan het werk zijn, werkzaam zijn in de weg- en waterbouw of werkzaam zijn in de logistiek: wij hebben voor elk type beroep wel een geschikte winterjas liggen. Uiteraard bieden al onze winterjassen ook de juiste bescherming tegen gure weersinvloeden, denk aan regen, hagel en sneeuw. Waterdichte winterjassen, waterafstotende jassen, jassen met én zonder uitneembare voering: alles is mogelijk.

Warme accessoires voor in de winter

Naast winterjassen hebben wij een ruime collectie warme bodywarmers, handschoenen en warme mutsen in ons assortiment. Kortom: warme accessoires voor in de winter. Aarzel niet om langs te komen in onze showroom in Rijssen of maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs!

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...