Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Hoe kiest u de juiste bedrijfskleding voor vrouwen?

Bedrijfskleding voor vrouwelijk personeel

Bedrijfskleding voor vrouwen is heel anders dan voor mannen. Veiligheid en comfort staan uiteraard voorop, maar bedrijfskleding voor dames kan ook stijlvol zijn. Vrouwen moeten zich veilig voelen in de kleding en er prettig in kunnen werken en bewegen. Ook moet het representatief zijn, want het is uiteindelijk uw visitekaartje. Wanneer u bedrijfskleding voor vrouwelijk personeel kiest moet u op diverse zaken letten:

  • Kies voor de juiste kleur en zorg voor kleding die niet verkleurt, krimpt of snel lelijk wordt;
  • Zorg dat de kleding bestand is tegen diverse weersomstandigheden: hitte, kou, regen en wind;
  • Kies voor duurzame kleding en let op bewegingsvrijheid;
  • Kies voor verschillende pasvormen, stijlen en modellen, zodat alle vrouwen zich er prettig en comfortabel in voelen;
  • Vraag aan uw vrouwelijke personeelsleden wat zij prettig vinden zitten en mooi vinden.

Passende werkkleding voor vrouwen

Zwaar buitenwerk en werk in de industrie wordt nog steeds veelal door mannen gedaan, maar tegenwoordig kiezen meer en meer vrouwen ook voor dit soort banen. De meeste werkkleding wordt nog steeds voor mannen gemaakt, maar voor vrouwen is passende kleding net zo belangrijk. Een vrouwenlichaam is anders dan een mannenlichaam en dus is het belangrijk om aparte bedrijfskleding voor vrouwelijk personeel aan te schaffen. Wanneer u kiest voor de juiste werkkleding voor vrouwelijk personeel zullen vrouwen zich veel prettiger voelen. Zorg dat de kleding aan verschillende eisen voldoet, zoals optimale bewegingsvrijheid, functionaliteit en een uitstekende pasvorm. Het is ook belangrijk dat de kleding een vrouwelijke uitstraling heeft. Die uitstraling bereikt u bijvoorbeeld door voor kleding met een licht getailleerde pasvorm te kiezen.

Advies over bedrijfskleding voor dames

Wilt u geadviseerd worden over welke bedrijfskleding voor uw dames het beste is? Neem dan contact met ons op of bezoek onze geheel vernieuwde showroom, waar u meteen enkele voorbeelden kunt bekijken. Onze adviseurs zorgen er met hun kennis en expertise voor dat u de juiste keuze kunt maken. 

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...