Af van de ‘kloffies van de zaak’: alles over bedrijfskleding voor de horeca bij Profimex

"Bedrijfskleding is onmisbaar"

‘Het is absoluut noodzakelijk dat personeel duidelijk herkenbaar en uniform gekleed gaat, aangepast aan de stijl van het bedrijf. En indien je als horecazaak bedrijfskleding voorschrijft, moet je het ook ter beschikking stellen. In een eetcafé iedereen eenzelfde spijkerbroek en een nette polo in de zomer en een net shirt in de winter. Maar zorg tenminste altijd voor een goede, nette sloof met bedrijfslogo of logo van een sponsor. In een chiquere zaak verwacht ik een nette broek en shirt, liefst met vlinderstrik of das.’


In een interview met Misset Horeca liet ‘Meneer Reimers', de bekende hotelier Willem Reimers, zich al eens uit over de noodzaak van goede bedrijfskleding in de horeca. En ook bij Profimex vinden wij dat bedrijfskleding voor horecazaken onmisbaar is. En dan hebben wij het niet over ‘kloffies van de zaak’. Goede bedrijfskleding versterkt het imago en is gaat daarom verder dan het voorschrijven van eenzelfde kleur kleding voor al uw medewerkers.

Aandacht voor kleding bij horecazaken

Toch zien wij nog vaak dat er in horecazaken weinig aandacht wordt besteed aan de kleding. U kent vast ook wel een hotel of restaurant waar de medewerkers in slordige kleding lopen, of waar de kleding van het personeel de uitstraling van de zaak geen eer aan doet. Wellicht herkent u uw eigen horecaonderneming hier ook in. Weet dan dat het anders kan. Ook u kunt de beleving voor uw gasten verder trekken dan wat er op tafel gebeurt.

Tip: bent u nog niet overtuigd van het nut en de noodzaak van bedrijfskleding voor uw personeel, lees dan eens onze blog over de vijf belangrijkste redenen om voor bedrijfskleding te kiezen.

Specialist in bedrijfskleding voor de horeca

Overigens laten ook nog veel specialisten in bedrijfskleding de horecabranche links liggen. Zonde, want er is een breed scala aan oplossingen beschikbaar om horecapersoneel mooi aan te kleden - van koks tot receptionisten, van gastheren of -vrouwen tot medewerkers in de bediening. En juist daarom is de horeca één van onze specialiteiten.
 Wist u bijvoorbeeld dat wij de kledingstijl van uw medewerkers kunnen aanpassen op uw huisstijl of zelfs op de inrichting van uw horecazaak? En dat wij al uw kleding ook kunnen bedrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos - wij bieden voor elk wat wils. U kunt dit ook in het echt zien, namelijk in de Horeca & Corporate Fashion Corner die wij sinds kort in onze showroom hebben ingericht.

Merken bedrijfskleding in de horeca

In onze Horeca & Corporate Fashion Corner vindt u uiteraard diverse merken. Wat dacht u van het Duitse merk GREIFF, een expert in corporate wear die al jaren representatieve kleding voor onder meer de horeca maakt? Of Chaud Devant, een merk dat een groot assortiment professionele werkkleding biedt waaronder koksbuizen, koksbroeken, sloven en schorten in vele kleuren en designs? En tot slot vindt u bij ons ook het jonge en hippe merk Fits.

Kleding voor de horeca - en méér

Overigens is veel van de kleding in onze showroom niet alleen interessant voor horecazaken, maar ook voor andere beroepsgroepen. Kappers, apothekers, tandartsen en (fysio)therapeuten: ook zij kunnen terecht in de Horeca & Corporate Fashion Corner in de showroom van Profimex.

Uw medewerkers in het nieuw

Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden? Breng dan vandaag nog een bezoek aan onze showroom in Rijssen. Wij helpen u graag om uw medewerkers volledig in het nieuw te steken. 

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Lees hier onze andere blogs