Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Bedrijfskleding kiezen… Maar hoe dan?

U heeft de keuze gemaakt: u wilt dat uw medewerkers het visitekaartje van uw bedrijf zijn en kiest daarom voor branded bedrijfskleding. Maar hoe kiest u de juiste kleding voor uw medewerkers? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers uw kleding iedere werkdag weer met plezier aantrekken? Natuurlijk denken wij hierover graag met u mee, maar het helpt als u uzelf vooraf al een aantal vragen stelt.

De juiste bedrijfskleding kiezen

Wat wil ik met mijn bedrijfskleding uitdragen?
Uw bedrijfskleding is zoals gezegd het visitekaartje van uw bedrijf. Overal waar uw medewerkers komen, zullen er mensen zijn die op hun kleding letten. Als die mensen vinden dat hun kleding er netjes uitziet en ze zien dat de kleding opvalt, zullen ze uw bedrijf positief herinneren. Kiest u voor rustige of voor knalkleuren? Wilt u uw logo groot achterop de shirts hebben staan of kiest u liever voor een subtiel logo op de mouw? Wat vindt u mooier, borduren of bedrukken? En heeft u al eens nagedacht over actiematig communiceren met uw bedrijfskleding? Bijvoorbeeld: “Vraag naar ons speciale wintertarief!” Of maak gebruik van een QR-code op de kleding, die na het scannen uw website of Facebook-pagina weergeeft. Bedenk voordat u bij onze showroom naar binnen stapt alvast wat u mooi vindt. Natuurlijk helpen onze medewerkers u verder!

Onder wat voor omstandigheden en in welke situaties dragen mijn medewerkers de kleding?
U wilt niet dat uw medewerkers klagen over de fysieke eigenschappen van de bedrijfskleding. Te warm in de zomer, te koud in de winter, het kriebelt, het plakt aan de huid bij zweten. Vraag uzelf af in wat voor omstandigheden uw medewerkers de kleding dragen, zodat onze specialisten de juiste stoffen en materialen kunnen bepalen. En wellicht heeft u speciale zomer- en winterkleding nodig! Daarnaast is het goed om na te denken over de situaties waarin de kleding wordt gedragen. Natuurlijk hangt de kledingkeuze veel af van het werk dat uw medewerkers doen, maar heeft u misschien ook kleding nodig voor specifieke gelegenheden? Kiest u tijdens een beurs voor een shirt of een polo, zoals uw medewerkers iedere dag dragen, of is een blouse in deze situatie misschien gepaster?

Heeft u alle bovenstaande vragen voor uzelf beantwoord, dan blijft er bij Profimex een ruime selectie over waar u uit kunt kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop gerust eens binnen in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten!

Wat zijn de wensen van mijn medewerkers?
De mensen die uiteindelijk de kleding moeten dragen, zijn natuurlijk uw medewerkers. Wanneer u besluit om bedrijfskleding aan te schaffen, is het daarom belangrijk om uw medewerkers hierbij te betrekken. Wat dragen zij graag? Kiezen zij voor een poloshirt of dragen ze liever gewone T-shirts? U kunt er natuurlijk voor kiezen om alle medewerkers zelf hun kleding te laten samenstellen. Wilt u dat iedereen in exact dezelfde kleding loopt, dan is het verstandig om de meningen van uw medewerkers te peilen, zodat zij de kleding straks met plezier dragen. Uw personeel is immers uw visitekaartje.

Moet de kleding aan wettelijke eisen voldoen?
Dit is volgens ons misschien wel de belangrijkste vraag. Veiligheid staat immers altijd voorop. Werken uw medewerkers vaak met hitte en vuur, dan is vlam vertragende kleding uw keuze. Zijn uw medewerkers vaak aan de weg aan het werk, dan moet u kleding aanschaffen met een hoge zichtbaarheid (bijvoorbeeld met reflectoren). Hebben uw medewerkers te maken met giftige stoffen? Ook daar is speciale kleding voor op de markt. Onze specialisten hebben veel kennis van de markt én van wet- en regelgeving. Zij weten dus precies wat er voor uw branche en medewerkers verkrijgbaar is.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...