Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

De 5 leukste promotieartikelen voor deze zomer

Het is eind mei 2018, 29 graden (op het moment van schrijven) en de zomer staat voor de deur. Tijd om vijf zomerse promotieartikelen en relatiegeschenken op een rij te zetten. Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

Een kaartspel
Veel mensen spelen spelletjes op vakantie. Heeft u er wel eens aan gedacht om hierop in te spelen? U kunt bijvoorbeeld een kaartspel cadeau geven, waarop u het logo van uw organisatie of een mooie tekst laat drukken. Zo geeft u meteen een praktisch cadeau weg.

Een koeltasje
Met warm weer gaat er niets boven een lekker koel drankje. Geef daarom in de zomer eens een koeltasje cadeau. De koeltasjes gaan overal mee naar toe en door het grote oppervlak valt uw logo ook goed op.

Een strandbal
Een strandbal is leuk voor jong en oud en wordt door veel mensen op vakantie gebruikt. Een ideaal promotieartikel, dus! Bijkomende voordelen: strandballen zijn goed te bedrukken én zijn relatief goedkoop in de aanschaf.

Een zonnebril
​Met een mooie zonnebril wil iedereen wel gezien worden. En wist u dat ook zonnebrillen te bedrukken zijn?

Een powerbank
Een powerbank is nog steeds enorm populair en is ook een ideaal geschenk voor de zomer. Mensen kunnen de powerbank bijvoorbeeld gebruiken om (op het strand) hun smartphone, tablet of e-reader op te laden. Powerbanks zijn er in verschillende soorten en maten en zijn allemaal te bedrukken met logo.
 

Promotieartikelen en relatiegeschenken voor de zomer

Wilt u deze zomer ook promotieartikelen of relatiegeschenken uitgeven? Kom gerust langs in onze nieuwe showroom om uw mogelijkheden te bekijken.

Onderwerpen
Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...