Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Bedrukte werkkleding

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

Bedrukte werkkleding

Bedrukte werkkleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking draagt bij aan uw merkbekendheid. U maakt op deze manier reclame voor uw bedrijf of organisatie. Wanneer uw medewerkers in hun werkkleding op pad gaan, zijn zij voor uw bedrijf of organisatie een wandelend visitekaartje. Bovendien zorgt bedrukte werkkleding ervoor dat uw medewerkers er representatief en professioneel uitzien.

LEES MEER OVER WERKKLEDING BEDRUKKEN

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Bedrukte werkkleding voor elk budget en oplage 

Denkt u ervoor om bedrukte werkkleding te bestellen bij Profimex? U kunt voor elk budget en voor elke oplage bij ons terecht. En welke kledingstuk u ook wilt laten bedrukken – van broeken tot polo’s, van jassen tot truien – bij ons is het mogelijk. De adviseurs in onze showroom helpen u graag om de juiste keuzes te maken. Ook vertellen zij u graag waar de bedrukte werkkleding aan moet voldoen om aan de regels van de Belastingdienst te voldoen, zodat u recht heeft op belastingaftrek. Bent u nu al nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Dan hebben wij een tip voor u. Op de pagina Referenties ziet u van verschillende klanten foto’s van hun bedrukte werkkleding.

Ruim assortiment werkkleding om te bedrukken

In onze eerder genoemde showroom vindt u een ruim assortiment werkkleding die u kunt laten bedrukken. Die bedrukte werkkleding is geschikt voor verschillende branches. Ook de branche waar u werkzaam in bent, denk aan de logistiek, de horeca, de bouw, de industrie of de overheid. Onze opdrukken zijn slijtvast en gaan daarom lang mee. Hierdoor kunnen uw medewerkers hun bedrukte werkkleding met een gerust hart dagelijks dragen. Wat voor werkzaamheden zij ook doen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...