Sixton Peak

Sixton

Sixton Peak heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Oog voor detail en gebruik van de beste hightec materialen voor werkschoenen zijn kenmerkend voor dit mooie merk. De werkschoenen worden geproduceerd volgens de meest innovatieve productiemethodes, met als eindresultaat een unieke en veilige draagoplossing voor elke werkomgeving.

Ontdek de gehele Sixton Peak collectie
Sixton

Werkschoenen van Sixton Peak

Sixton Peak biedt werkschoenen en veiligheidslaarzen voor mannen en vrouwen. Voor de werkschoenen maakt het merk gebruik van verschillende technologieën, zoals:

  • D30 | dit inzetstuk beschermt tegen belastingspieken tot wel 300 newton
  • HDry | deze waterdichte barrière in de schoen heeft ademend vermogen
  • Vibram | geeft ongekende grip bij hitte of op nat ijs
  • Boa sluiting | eenvoudig dichtdoen en afstellen van de schoen

Werkschoenen voor vrouwen

Sixton Peak heeft onderzoek gedaan naar de anatomische en functionele kenmerken van de vrouwenvoet. Ook de Lady-collectie wordt gekenmerkt door de technologie van Sixton. De damesschoenen onderscheiden zich door een uitstekend loopcomfort en vallen op door hun uiterlijk. De unieke details, het perfecte design en de gedetailleerde afwerking passen bij de trends van het moment. 

Sixton voor het milieu

Sixton Peak zet zich in voor het milieu. Steeds meer bestanddelen van de schoenen van Sixton zijn gemaakt van gerecycled of recyclebaar materiaal. Daarnaast wordt het productieproces steeds milieuvriendelijker door de CO2-voetafdruk te verkleinen. Groen denken en doen heeft Sixton Peak toegepast in de collectie Resolute. Deze schoenen zijn milieu- en diervriendelijk omdat:

  • zoveel mogelijk componenten gemaakt zijn van gerecyclede materialen;
  • de dozen zijn gemaakt van gerecycled materiaal;
  • de lijm op waterbasis en vegan is;
  • de schoenen ledervrij en vrij van dierlijke componenten zijn.

Waarom voor Sixton kiezen

Sixton Peak werkt elke dag aan het creëren van de best mogelijke veiligheidsschoenen. Het merk richt zich op het verbeteren van comfort om de beste 'Move Safely' ervaring te kunnen bieden.

Sixton Peak werkschoenen of werklaarzen passen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkschoenen van Sixton Peak in Rijssen

Op zoek naar werkschoenen of werklaarzen van Sixton Peak die volledig aansluit bij uw wensen? Veiligheidsschoenen die uw medewerkers optimale veiligheid en comfort beiden? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking