MASCOT

Mascot

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De missie van dit mooie merk? Het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen.

Ontdek de gehele MASCOT collectie
Mascot

Professionele werkkleding van MASCOT

MASCOT biedt een grote selectie werkkleding voor zowel mannen als vrouwen. De werkkleding is geschikt voor branches als de bouw, installatie, industrie, transport en logistiek. Om te zorgen voor de beste werkkleding is de kleding van MASCOT Tested to Work, gericht op comfort, pasvorm, kwaliteit en design. Daarom biedt het merk verschillende materialen voor verschillende behoeften.

Gecertificeerde veiligheidskleding van MASCOT

Ook voor veiligheidskleding kunt u terecht bij MASCOT. Met een grote selectie gecertificeerde veiligheidskleding zorgt MASCOT ervoor dat uw medewerkers correct gekleed aan het werk gaan. Bovendien biedt het merk ook een brede selectie producten die geschikt zijn voor industrieel wassen en drogen.

Werkkleding voor vrouwen en kinderen

MASCOT biedt werkbroeken voor vrouwen in twee verschillende pasvormen, waarbij het verschil zit in de verhouding tussen de taille- en heupmaat. Hierdoor garandeert MASCOT dat ze voor alle vrouwen een passende werkbroek biedt die optimale bewegingsvrijheid en comfort biedt.

Daarnaast heeft MASCOT ook een assortiment kleding voor kinderen. Deze kleding wordt van dezelfde slijtvaste materialen gemaakt als de werkkleding voor volwassenen en gaat dus lang mee. 

MASCOT: Verantwoordelijk voor mens en mileu

Als wereldwijd textielbedrijf draagt MASCOT een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mensen en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen. Die verantwoordelijkheid neemt het bedrijf uiteraard. MASCOT heeft sinds 2008 eigen fabrieken in Vietnam en Laos en de 2.400 medewerkers werken al vanaf dag één in een Europese werkcultuur, met de sterke waarden van MASCOT. Zo creëert het bedrijf veilige, zekere en goede arbeidsplaatsen met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

MASCOT: leverancier van duurzame werkkleding

Uiteraard is MASCOT ook SA 8000-gecertificeerd. Profimex werkt namelijk uitsluitend samen met bedrijven met een SA 8000-certificaat (of een vergelijkbaar kwaliteitsmanagementsysteem). Een SA 8000-gecertificeerd bedrijf garandeert dat de kleding in een veilige werkomgeving wordt gemaakt en dat hun medewerkers goede arbeidsvoorwaarden aangeboden krijgen. Geen kinderarbeid. Geen dwangarbeid. Geen discriminatie. Eerlijke lonen. En eerlijke werktijden.

Waarom voor MASCOT kiezen

Bij Mascot kunt u meer verwachten dan 'standaard' werkkleding. Werkkleding moet er niet alleen goed uit zien, maar ook comfortabel zitten en de veiligheid van u en uw werknemers waarborgen. MASCOT levert professionele werkkleding waarin uw werknemers met plezier naar hun werk gaan. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, blouses of sweaters: comfortabele en lekker zittende kleding maakt de werkdag van uw medewerkers een stuk aangenamer. 

MASCOT kleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkkleding van MASCOT in Rijssen

Op zoek naar bedrijfskleding van MASCOT die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking