Werkkleding MASCOT

Mascot warme werkkleding

Voor het vinden van professionele werkkleding van het welbekende merk MASCOT, bent u bij Profimex aan het juiste adres. Kies voor bedrijfskleding dat uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van Service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek de gehele MASCOT collectie
Mascot warme werkkleding

Professionele werkkleding van MASCOT

MASCOT is een Deens bedrijf met een Scandinavische mentaliteit dat wereldwijd exporteert. De missie van dit mooie merk? Het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste werkkleding en veiligheidsschoenen. En daarom is MASCOT bij Profimex favoriet. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, blouses of sweaters: comfortabele, lekker zittende kleding maakt de werkdag van uw medewerkers een stuk aangenamer. 

MASCOT: werkkleding en veiligheidsschoenen

Goed om te weten is dat ook de gestelde veiligheidseisen met u worden besproken. Van extra zichtbaarheid of vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen chemicaliën of extreem koude omstandigheden: alle eisen waar de MASCOT werkkleding aan moet voldoen komen in uw gesprekken met onze adviseurs ruimschoots aan bod. Ook kunt u aanvullend veiligheidsschoenen van MASCOT bij de medewerkers bij Profimex bestellen. Zo vindt u bij ons alles onder één dak.

Meer weten over werkkleding van MASCOT?

MASCOT kleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Waarom wij voor MASCOT kiezen

De reden dat wij voor MASCOT kiezen? Bij Mascot kunt u meer verwachten dan "standaard" werkkleding. Werkkleding moet er niet alleen goed uit zien, maar ook comfortabel zitten en de veiligheid van u en uw werknemers waarborgen. MASCOT levert u professionele werkkleding waarin uw werknemers met plezier naar hun werk gaan. Of het nu gaat om werkbroeken, jassen, T-shirts, blouses of sweaters: comfortabele, lekker zittende kleding maakt de werkdag van uw medewerkers een stuk aangenamer. Ook is dit de reden waarom al uw medewerkers bij ons individueel worden ingepast in werkkleding van MASCOT, om zo aan elke wens te voldoen. 

MASCOT: Verantwoordelijk voor mens en mileu

Als wereldwijd textielbedrijf draagt MASCOT een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mensen en milieu, zowel op productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen. Die verantwoordelijkheid neemt het bedrijf uiteraard. MASCOT heeft sinds 2008 eigen fabrieken in Vietnam en Laos, en de 2.400 medewerkers werken al vanaf dag één in een Europese werkcultuur en met de sterke waarden van MASCOT. Zo creëert het bedrijf veilige, zekere en goede arbeidsplaatsen met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

MASCOT, leverancier van duurzame werkkleding

Uiteraard is MASCOT ook SA 8000-gecertificeerd. Profimex werkt namelijk uitsluitend samen met bedrijven met een SA 8000-certificaat (of een vergelijkbaar kwaliteitsmanagementsysteem). Een SA 8000-gecertificeerd bedrijf garandeert dat de kleding in een veilige werkomgeving wordt gemaakt en dat hun medewerkers goede arbeidsvoorwaarden aangeboden krijgen. Geen kinderarbeid. Geen dwangarbeid. Geen discriminatie. Eerlijke lonen. En eerlijke werktijden.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

SHOWROOM VOOR WERKKLEDING VAN MASCOT IN RIJSSEN

Op zoek naar bedrijfskleding van MASCOT die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking