Fits For Work

Detail rits

Fits For Work biedt bedrijfskleding geïnspireerd op het modebeeld van nu voor mannen en vrouwen. Het combineren van trends op de werkvloer met comfort en professionaliteit is wat het merk uniek maakt. Mix & Match uit een uitgebreide collectie die voor iedereen een goede pasvorm biedt. 

Ontdek de gehele Fits For Work collectie
Detail rits

Comfortabele werkkleding van FITS

Bij Fits For Work ligt de focus op representatief én comfortabel. Het merk maakt gebruik van een rekbare stof, wat zorgt voor een groot draagcomfort en optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft Fits For Work ervoor gezorgd dat iedereen, ongeacht de maat, in de kleding kan werken. Dit mooie merk, dat de perfecte fit biedt, is verkijgbaar bij Profimex.

Duurzame bedrijfskleding van FITS

Fits For Work blijft zich ontwikkelen om de collectie zo duurzaam mogelijk te maken. Het merk gaat voor een maximale levensduur en maakt gebruik van duurzame materialen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen. Alleen het gebruik van duurzame materialen kan al een enorm verschil maken. Daarom kijkt Fits For Work per productierun naar de mogelijkheden voor het verder verduurzamen van de kleding. 

Waarom kiezen voor FITS

Fits For Work biedt een scala aan moderne, stijvolle en comfortabele bedrijfskleding voor mannen en vrouwen. Met de keuze uit polo's, blazers, jassen, blouses, broeken en rokken geeft Fits For Work een keuze uit een veelzijdige collectie. 

Fits For Work bedrijfskleding passen, bedrukken en/of bestellen?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkkleding van Fits For Work in Rijssen

Op zoek naar bedrijfskleding van Fits For Work die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking