DASSY bedrijfskleding

dassy bouw werkkleding

Voor het vinden van professionele bedrijfskleding van DASSY, bent u bij Profimex aan het juiste adres. Kies voor bedrijfskleding die uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van Service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek de gehele DASSY collectie
dassy bouw werkkleding

Moderne bedrijfskleding van DASSY

 DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. U vind de werkkleding en veiligheidsschoenen van het gerenommeerde merk DASSY onder één dak bij Profimex.

Werkkleding van DASSY professional workwear

Goede werkkleding is onmisbaar. En dat is DASSY met ons eens. Niet voor niets hebben ze als slogan: workwear that does the job for you. DASSY professional workwear kiest resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan. Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces in eigen beheer: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. En dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van de DASSY-werkkleding, maar laat ook een snelle en efficiënte levering toe én een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt.

Meer weten over bedrijfskleding van DASSY?

De gehele collectie van DASSY bekijken?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Functionele werkkleding van DASSY

Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt de werkkleding van DASSY van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest vanuit de specifieke werksituatie van uw medewerkers. Zo weet DASSY als geen ander welke werkzakken uw medewerkers nodig hebben en welke praktische features op werkkleding een reële meerwaarde bieden. DASSY heeft bijvoorbeeld een brede zoom ontwikkeld waardoor uw medewerkers hun werkbroek gemakkelijk vijf centimeter kunnen verlengen. Ook het belang van een goede pasvorm van de werkkleding wordt door DASSY niet onderschat. Kleding die goed zit is namelijk niet alleen comfortabeler en praktischer, maar ook veiliger. Dat weet DASSY, en dat weten wij bij Profimex.

Werkkleding en méér van DASSY

In het assortiment van DASSY vindt u werkbroeken (eventueel met stretch), overalls, werkjassen, werkvesten en T-shirts, maar ook veiligheidsschoenen en accessoires. U kunt dan ook voor veel méér dan alleen werkkleding bij DASSY terecht. Wij werken naast Dassy ook met andere A-merken zoals: Santino, Tricorp, Blåkläder, en Mascot. Goed om te weten is dat bij Profimex ook de gestelde veiligheidseisen met u worden besproken. Van extra zichtbaarheid of vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen chemicaliën of extreem koude omstandigheden: alle eisen waar de DASSY werkkleding aan moet voldoen komen in uw gesprekken met onze adviseurs ruimschoots aan bod. 

Werkkleding van DASSY bedrukken of borduren

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van uw DASSY-werkkleding bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer u ervoor kiest om de werkkleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken en borduren zien. 

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Meer informatie over ons KMS?

SHOWROOM VOOR WERKKLEDING VAN DASSY IN RIJSSEN

Op zoek naar bedrijfskleding van DASSY die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Onze werkwijze in 6 stappen

Goede kleding koop je overal, goede service niet. Bedrijfskleding kan een kostbare investering zijn. Wij zorgen ervoor dat het loont. Laat u inspireren en adviseren in één van de grootste en meest complete showrooms van Nederland.

1

U investeert in bedrijfskleding, wij investeren in u

Onze specialisten nemen écht de tijd voor u. Met veel aandacht stellen zij de juiste vragen om zo uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Zij zijn continu op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van bedrijfskleding. U ontvangt van ons dan ook altijd een professioneel advies op maat en met oog voor detail. 

2

Wij zorgen voor de perfecte fit

Werkkleding moet perfect passen, punt. Dit zorgt voor optimaal comfort, maar draagt daarnaast bij aan de juiste uitstraling én aan de veiligheid van de drager. Werkkleding, werkschoenen en PBM's zijn maatwerk, dat snappen wij. Daarom is onze passervice vanzelfsprekend. Bij ons in de showroom of bij u op locatie, wij zorgen voor de perfecte fit. 

3

Wij versterken uw merk

Bedrijfskleding zorgt voor eenheid, zowel binnen uw bedrijf als in de uitstraling naar buiten. Het bedrukken van uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding geeft hier een extra dimensie aan. Het zorgt voor herkenbaarheid en versterkt uw merkidentiteit. Wij helpen u graag, van ontwerp tot bedrukking, zodat u álles uit uw merk haalt. 

4

Afspraak is afspraak

Wij geloven in eerlijk zaken doen. Daarom zorgen we van tevoren samen voor duidelijke afspraken en leggen we die vast. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten. 

5

Zorgeloos van start

De initiële levering is vaak een complexe bestelling waarbij al uw medewerkers gelijktijdig van een nieuw kledingpakket worden voorzien. Dit kan een behoorlijke logistieke operatie zijn, die wij u graag totaal uit handen nemen of ondersteunen waar nodig. 

6

Wij maken het u gemakkelijk

Met ons digitale Kleding Management Systeem (KMS) wordt het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding voor u teruggebracht tot enkele muisklikken. Ons KMS is op maat in te richten en een gratis service voor u als onze partner. Het bespaart u tijd en geld, zonder dat u de controle verliest.