DASSY

Showroom foto

DASSY 'professional workwear' legt de focus op professionele werkkleding van hoge kwaliteit. Het merk heeft één doel voor ogen: de prestaties van professionals veiliger en praktischer maken. 

Ontdek de gehele DASSY collectie
Showroom foto

Kwalitatieve werkkleding van DASSY

Goede werkkleding is onmisbaar. En daar is DASSY het ook mee eens. DASSY professional workwear kiest voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan. Als extra kwaliteitsgarantie heeft DASSY ook het volledige productieproces in eigen beheer: van het ontwerp van de kleding, tot de productie en de distributie ervan. 

Functionele werkkleding van DASSY

Werkkleding die goed zit, is niet alleen comfortabel en praktisch, maar ook veilig. Het belang van een goede pasvorm wordt daarom niet onderschat. DASSY ontwerpt en test de werkkleding en weet als geen ander welke praktische features een professional nodig heeft. De typische DASSY zoom, waardoor een werkbroek 5 cm langer gemaakt kan worden, is hier een voorbeeld van. 

Méér dan alleen werkkleding

In het assortiment van DASSY vindt u werkbroeken, overalls, werkjassen, werkvesten en T-shirts, maar ook veiligheidsschoenen en accessoires. Alle collecties bestaan uit tijdloze designs met vernieuwde elementen en zijn zo opgebouwd dat u snel en eenvoudig de juiste combinaties kan vinden. 

Werkkleding van DASSY bedrukken of borduren

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van uw DASSY-werkkleding bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer u ervoor kiest om de werkkleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken en borduren zien. 

De gehele collectie van DASSY bekijken?

Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Showroom voor werkkleding van DASSY in Rijssen

Op zoek naar bedrijfskleding van DASSY die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking