Chaud Devant bedrijfskleding

bedrijfskleding Chaud Devant

Voor het vinden van professionele bedrijfskleding van Chaud Devant, bent u bij Profimex aan het juiste adres. Kies voor bedrijfskleding die uw medewerkers optimaal comfort, een representatieve uitstraling en de beste bescherming biedt. Van Service tot aan levering; de totaaloplossing voor uw bedrijf.

Ontdek onze showroom
bedrijfskleding Chaud Devant

Moderne bedrijfskleding van Chaud Devant

Chaud Devant is uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Hippe horeca kleding voor dames en heren met het beste comfort, de mooiste uitstraling en optimale bescherming. Kwalitatieve bedrijfskleding, geschikt voor al uw horeca personeel.

Chaud Devant bedrijfskleding voor de horeca

Chaud Devant is opgericht door Bianca van der Lee. In 1996 werkte zij bij een restaurant in Amsterdam, toen een kok uit zijn broek scheurde. Ze vroeg zich af of er geen leukere modellen op de markt waren. Zo ontstond het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf werd een kreet uit de Franse keuken: ‘chaud devant’ betekent ‘opzij, aan de kant, ik heb een heet bord in mijn handen!’ Inmiddels is Chaud Devant uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. De designs worden in Amsterdam ontworpen en daarna bewust in Europa geproduceerd. Vervolgens worden ze verkocht aan dealers en groothandels in meer dan twintig landen wereldwijd. Één van die partners is Profimex. 

Meer informatie over Chaud Devant?

Bedrijfskleding voor uw horecapersoneel van Chaud Devant

In het assortiment van Chaud Devant vindt u kokskleding en kleding voor de bediening, maar ook kleding voor gastheren, gastvrouwen en receptionisten. Van chique en tijdloos tot zeer modern: voor alles heeft Profimex de perfecte Chaud Devant-bedrijfskleding in huis. En wilt u dat de kleuren van de kokskleding en de bedrijfskleding voor de bediening op elkaar zijn afgestemd, bijvoorbeeld omdat u een open keuken heeft? Ook dan bent u bij Profimex aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag om de bedrijfskleding van al uw horecapersoneel met kleding van Chaud Devant optimaal op elkaar af te stemmen.

Bedrijfskleding van Chaud Devant bedrukken of borduren

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van bedrijfskleding voor de horeca bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer u ervoor kiest om de bedrijfskleding van Chaud Devant te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken of borduren zien. 

Chaud Devant bedrijfskleding bestellen?

Heeft u nog vragen over de horecakleding van Chaud Devant? Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Meer informatie over ons KMS?

Ontdek onze showroom

Op zoek naar bedrijfskleding van Chaud Devant die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Bedrijfskleding op het gebied van comfort, uitstraling en bescherming

Profimex heeft voor elke branche passende bedrijfskleding, van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horeca kleding tot zakelijke kleding.
Kleding van de hoogste kwaliteit, beste comfort en mooiste uitstraling. Op zoek naar specifieke bedrijfskleding? Bekijk onze productpagina’s voor onder andere koks, beveiliging, schilders, timmermannen en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit de beste merken, zoals Mascot, Tricorp, Blaklader en Dassy, in alle kleuren die u wilt. Ook kunt u uw bedrijfskleding bedrukken of borduren.
Daarnaast bieden wij ook werkkleding voor vrouwen in verschillende maten en pasvormen, zodat al uw medewerkers er comfortabel en representatief bij lopen.

Van pasdagen voor uw werknemers tot bestellen via ons online kleding management systeem, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking