Chaud Devant

bedrijfskleding Chaud Devant

Het Nederlandse merk Chaud Devant is uitgegroeid tot hét trendy label voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. Hippe horecakleding voor vrouwen en mannen met het beste comfort, de mooiste uitstraling en optimale bescherming. 

Ontdek onze showroom
bedrijfskleding Chaud Devant

Chaud Devant horecakleding

Chaud Devant biedt eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding en bedieningskleding. Het merk bevat een aantal unieke kenmerken. Alle producten van Chaud Devant worden gemaakt van sterke en hoogwaardige materialen. Bijna de gehele collectie is dan ook industrieel wasbaar. Daarnaast werkt Chaud Devant met Europese ateliers die BSCI Member zijn. Dit keurmerk staat voor goede, veilige werkomstandigheden en een eerlijk loon. 

Recycled Chefwear Collectie

Chaud Devant streeft naar een steeds duurzamere bedrijfsvoering. Daarom heeft het merk in juni 2023 de Recycled Chefwear Collectie gelanceerd. Een kledinglijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De stof bestaat uit gerecycled horecatextiel, gerecycled PET-polyester en gerecycled katoen. Chaud Devant biedt hiermee een veelzijdige en circulaire collectie aan, bestaande uit een koksbuis, schorten, sloven en t-shirts.

Meer informatie over Chaud Devant?

Chaud Devant bedrijfskleding voor uw horecamedewerkers

In het assortiment van Chaud Devant vindt u naast kokskleding en kleding voor de bediening ook kleding voor gastheren, gastvrouwen en receptionisten. Van chique en tijdloos tot zeer modern: voor alles heeft Profimex de perfecte Chaud Devant-bedrijfskleding in huis. En wilt u dat de kleuren van de kokskleding en de bedrijfskleding voor de bediening op elkaar zijn afgestemd, bijvoorbeeld omdat u een open keuken heeft? Ook dan bent u bij Profimex aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag om de bedrijfskleding van al uw horecamedewerkers optimaal op elkaar af te stemmen.

Bedrijfskleding van Chaud Devant bedrukken of borduren

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van bedrijfskleding voor de horeca bij Profimex geen enkel probleem. Wanneer u ervoor kiest om de bedrijfskleding van Chaud Devant te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden voor bedrukken of borduren zien. 

Chaud Devant bedrijfskleding bestellen?

Heeft u nog vragen over de horecakleding van Chaud Devant? Laat het ons weten via info@profimex.nl of bel ons via (0548) 544 815.

Neem contact op

Ontdek onze showroom

Op zoek naar bedrijfskleding van Chaud Devant die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen? Kom dan vooral langs in onze uitgebreide showroom!

Showroom afspraak maken
Neem contact op

Profimex biedt bedrijfskleding voor elke branche. Kies voor comfort, uitstraling en bescherming.

Profimex heeft passende bedrijfskleding voor elke branche. Van beschermende werkkleding voor de bouw, stijlvolle horecakleding tot representatieve zakelijke fashion. Als u op zoek bent naar specifieke bedrijfskleding, bekijk dan de productpagina’s voor onder andere koks, beveiligers, schilders, timmermannen(vrouwen) en chauffeurs.

Onze collectie bestaat uit een brede selectie merken zoals Mascot, Tricorp, Blåkläder, Dassy, Santino, Sixton, Greiff, Fits for Work en vele andere. 

Personaliseer uw bedrijfskleding door te bedrukken of borduren, of kies zelfs voor een custom made kledinglijn in uw eigen huisstijl. We bieden altijd de perfecte fit, ook voor dames en bij speciale maten. Op die manier voelen al uw medewerkers zich comfortabel en zien zij er representatief uit.

Bedrijfskleding bestellen is een tijdrovend proces. Met onze persoonlijke service en het online kledingmanagementsysteem nemen we u veel werk uit handen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze kledingadviseurs.

1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking