Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Bedrijfskleding laten bedrukken eigen logo

Bedrijfskleding laten bedrukken met eigen logo

  • Verschillende mogelijkheden voor bedrukking
  • Voor elk budget en elke oplage
  • Ruim assortiment bedrijfskleding

Neem contact op

Bedrijfskleding bedrukken

Wilt u uw bedrijfskleding laten bedrukken? Ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van bedrukte bedrijfskleding bij Profimex.

Bij Profimex kunt u op verschillende manieren uw werkkleding laten bedrukken: 

  • Transferdruk
  • Zeefdruk
  • Borduren
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Bedrijfskleding bedrukken

Werkbroeken, T-shirts, poloshirts, overhemden, blouses, sweaters, (winter)jassen, bodywarmers: ieder kledingstuk kan door ons bedrukt worden. En dat niet alleen: u kunt ook voor ieder budget en voor iedere oplage bij ons terecht. Op de pagina Cases kunt u verschillende voorbeelden zien van klanten die hun bedrijfskleding door ons hebben laten bedrukken. Baan Twente bijvoorbeeld, waarbij alle medewerkers in jassen van Profimex lopen: “Helemaal custom made, tot de kleur van de rits aan toe.”

Bedrijfskleding met eigen logo

Met bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid. Door uw bedrijfskleding met eigen logo te laten bedrukken maakt u namelijk reclame voor uw bedrijf of organisatie. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij uw visitekaartje. Bovendien draagt mooi bedrukte bedrijfskleding bij aan een representatieve uitstraling. Wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen, straalt dit professionaliteit uit.

Ruim assortiment bedrijfskleding om te bedrukken

Bij Profimex vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding die u kunt laten bedrukken. Onze bedrijfskleding is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende branches, denk aan…

In onze showroom kunt u verschillende mogelijkheden in het echt bekijken en adviseren onze specialisten u graag.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.


Bedrijfskleding laten bedrukken

Om bedrijfskleding te voorzien van uw logo heeft u bij Profimex verschillende mogelijkheden. De meeste gebruikte methode is transferdruk. Daarnaast kennen wij ook zeefdruk en borduren. Graag leggen wij u kort uit wat de verschillen zijn.

Transferdruk

Bij transferdruk wordt uw logo door middel van een sealpers min of meer op uw bedrijfskleding gesmolten (gedrukt). Dit proces luistert heel nauw en moet u daarom zeker overlaten aan een specialist als Profimex. Transferlogo’s zijn er in diverse formaten en soorten. Wij werken met twee transfers: een sterke transfer die slijt- en wasvast is én een rekbaar logo dat ideaal is voor flexibele en gevoelige stoffen. De voordelen van transferdruk zijn gemakkelijk op te sommen: het is snel, flexibel en ook in kleine afnames relatief goedkoop.

Zeefdruk

Zeefdruk wordt vooral toegepast op grote series (vanaf 25 stuks). Bij deze methode wordt het textiel in één of meer gangen geverfd. Door middel van een zeefraam wordt uw logo in verf op het textiel aangebracht. Daarna wordt dit gedroogd in een droogtunnel. Het grootste voordeel van zeefdruk is de prijs: zeker bij grote aantallen is dit een relatief goedkope manier van bedrukken.

Borduren

Borduren is wellicht één van de mooiste manieren om uw logo op uw bedrijfskleding te plaatsen. Door middel van een borduurmachine worden er gekleurde garen in de stof geweven. Er wordt altijd eerst een borduurontwerp gemaakt. Een borduring kan groot of klein worden uitgevoerd. De voordelen van borduren zijn met name de chique uitstraling, maar ook de sterkte. 

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw werkkleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht

Meer informatie

Bedrijfskleding laten bedrukken: de regels van de Belastingdienst

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken? Deze kleding mag u onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen aan uw medewerkers. De kleding is zelfs honderd procent aftrekbaar, zolang het aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet. Eén van die voorwaarden is dat er op ieder kledingstuk een logo van minimaal zeventig vierkante centimeter gedrukt staat. Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek op bedrijfskleding moet de bedrukking dus minimaal deze grootte hebben. Bedenk dus dat het voordeliger kan zijn om een groter logo voor een hogere prijs te laten bedrukken, dan om een kleiner logo te bedrukken en niet voor de regeling in aanmerking te komen. Uiteraard staan onze adviseurs u met raad en daad bij, zodat u zeker aan de regels van de Belastingdienst voldoet en u van de financiële voordelen geniet.

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...