Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815

Bedrijfskleding laten bedrukken

DRESS YOUR HEROES

NEEM CONTACT OP

BEDRIJFSKLEDING LATEN BEDRUKKEN

Voor elk budget en elke oplage kunt u bij Profimex bedrijfskleding laten bedrukken. Elk kledingstuk kan bedrukt worden: broeken, polo’s en T-shirts, maar ook sweaters, jassen en bodywarmers. Op de pagina Referenties kunt u verschillende voorbeelden zien van klanten die hun bedrijfskleding door ons hebben laten bedrukken.

LEES MEER OVER BEDRIJFSKLEDING

  • Snelle levering

  • Advies op maat

  • Optimale kwaliteit

Reclame maken door bedrijfskleding te laten bedrukken

Met bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid. Door uw bedrijfskleding te laten bedrukken maakt u dus reclame voor uw bedrijf of organisatie. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij uw visitekaartje. Bovendien draagt mooi bedrukte bedrijfskleding bij aan een representatieve uitstraling. Wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen, straalt dit professionaliteit uit.

Bedrijfskleding laten bedrukken: de regels van de Belastingdienst

Wilt u bedrijfskleding laten bedrukken? Deze kleding mag u onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen aan uw medewerkers. De kleding is zelfs honderd procent aftrekbaar, zolang het aan de voorwaarden van de Belastingdienst voldoet. Eén van die voorwaarden is dat er op ieder kledingstuk (dus niet per kledingset) een logo van minimaal zeventig vierkante centimeter gedrukt staat. Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek op bedrijfskleding moet de bedrukking dus minimaal deze grootte hebben. Bedenk dus dat het voordeliger kan zijn om een groter logo voor een hogere prijs te laten bedrukken, dan om een kleiner logo te bedrukken en niet voor de regeling in aanmerking te komen. 

Ruim assortiment bedrijfskleding om te bedrukken

Bij Profimex vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding die u kunt laten bedrukken. Onze bedrijfskleding is geschikt voor dagelijks gebruik in verschillende branches - van de logistiek tot de bouw, van de horeca tot de industrie. Onze opdruk is slijt- en was-vast en gaat daarom lang mee. In onze showroom kunt u verschillende mogelijkheden in het echt bekijken en adviseren onze specialisten u graag.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie?
Laat het ons weten via info@profimex.nl of via (0548) 544 815.

CONTACT OPNEMEN

Deel dit bericht op uw favoriete social media!
Laat hier uw bericht achter...