Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Bedrijfskleding kopen op maat

Bedrijfskleding kopen op maat

 • Zeer ruim assortiment bedrijfskleding
 • Verschillende mogelijkheden qua maatwerk
 • Iedere medewerker individueel ingepast

Neem direct contact op

Bedrijfskleding op maat

Profimex levert meerwaarde in goed passende bedrijfskleding. Bedrijfskleding op maat is voor ons drieledig: qua uitstraling, qua (veiligheids)eisen én qua pasvorm.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Bedrijfskleding op maat maken

Zoals gezegd betekent ‘op maat’ voor Profimex drie dingen: op maat qua uitstraling, op maat qua (veiligheids)eisen en op maat qua pasvorm. Op de eisen en de pasvorm gaan wij later nog in, maar eerst willen wij iets meer vertellen over de uitstraling. Het is goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag gaat. Wij werken voor onze bedrijfskleding met ruim twintig voorkeursmerken - zowel A- als B-merken - waardoor wij u gegarandeerd van de juiste oplossing kunnen voorzien. Er is altijd een merk te vinden dat aansluit bij uw budget, oplage én gewenste uitstraling.

Bedrijfskleding op maat bedrukken of borduren

Die uitstraling kunnen wij nog verder op maat maken door uw bedrijfskleding te bedrukken of borduren. Dat kan zowel op werkbroeken, T-shirts, poloshirts, sweaters en overhemden als op (winter)jassen of bodywarmers. Uw logo, een slogan of een actuele reclameboodschap: onze ervaren adviseurs denken graag met u mee over de juiste bedrukking of borduring. Zo worden uw medewerkers in hun bedrijfskleding wandelende visitekaartjes. Een bijkomend voordeel: uw medewerkers zien er representatief, verzorgd en professioneel uit wanneer zij op bezoek gaan bij klanten en relaties.

Verschillende merken voor uw bedrijfskleding op maat

Al onze voorkeursmerken hebben hun eigen producten, met veel verschillende toepassingen en eigenschappen. Dat is belangrijk, want wanneer u bedrijfskleding op maat koopt moet u ook rekening houden met de gestelde (veiligheids)eisen. Wellicht is voor uw medewerkers fluorescerende of reflecterende kleding nodig. Of is antistatische kleding verplicht, omdat uw medewerkers met elektrotechnische installaties werken. Of zoekt u bedrijfskleding die geschikt is om te dragen tijdens lassen en slijpen. Bij Profimex vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding, geschikt voor verschillende branches, denk aan de logistiek, de bouw, de beveiliging of de horeca. Voor al die branches hebben wij de juiste veiligheidskleding op voorraad. Bovendien hebben onze medewerkers de juiste kennis in huis om u te adviseren over veiligheid in combinatie met bedrijfskleding.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Bedrijfskleding op maat passen

Natuurlijk wilt u uw medewerkers ook voorzien van goed passende, comfortabele kleding. Immers, lekker kunnen bewegen tijdens het werk is even belangrijk als er goed verzorgd uitzien. Daarom nemen wij bij Profimex het passen van kleding zeer serieus. Bij ons krijgen uw medewerkers (en in de toekomst ook nieuwe medewerkers) hun bedrijfskleding professioneel aangemeten. Nadat wij samen met u de juiste kledingpakketten hebben samengesteld, plannen wij passessies in. Deze passessies vinden plaats in onze luxe showroom of bij u op locatie, uiteraard op een vooraf vastgestelde datum. 

Dat kan volgens twee werkwijzen:

 • Op afspraak in kleine groepen. Het grote voordeel is dat er voor iedere medewerker voldoende persoonlijke aandacht is.

 • Centraal passen, waarbij in één grote ruimte alle kleding wordt uitgestald en uw medewerkers een zogenaamde ‘pasroute’ volgen. Onze medewerkers verzorgen hierbij uiteraard advies en ondersteuning.

Beide werkwijzen hebben als eindresultaat dat voor iedere medewerker de juiste kleding wordt besteld.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw werkkleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bedrijfskleding kopen

Wilt u bedrijfskleding kopen? En bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste bedrijfskleding op maat voor uw medewerkers? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen. Onze adviseurs stellen u gegarandeerd de juiste vragen, waardoor u er snel achter komt wat u precies zoekt. 

Neem contact op

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...