Tel. (0548) 544 815
  • (0548) 544 815
Bedrijfskleding voor de horeca

Bedrijfskleding voor de horeca

  • Zeer ruim assortiment horecakleding
  • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
  • Kleding voor heren én dames


Neem direct contact op

Modieuze bedrijfskleding voor horeca

Onze bedrijfskleding voor de horeca combineert functionaliteit, een aantrekkelijk design en het beste draagcomfort.

  • Keuze uit A- en B-merken
  • Keuze uit bedrukken of borduren
  • Per medewerker op maat geleverd
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Leverancier voor bedrijfskleding voor de horeca

Profimex is uw leverancier voor bedrijfskleding voor de horeca. De kleding van onze A- en B-merken combineren functie, design, comfort en modetrends. Ook aan alle praktische details is gedacht. Door onze jarenlange ervaring in de horeca - denk aan restaurants en hotels - weten wij precies welke materialen het meest comfortabel zitten. En niet geheel onbelangrijk: welke materialen zeer goed te wassen zijn, want bedrijfskleding krijgt in de horeca natuurlijk nogal wat te verduren. 

Bedrijfskleding voor uw horecapersoneel


In ons assortiment vindt u kokskleding en kleding voor de bediening, maar ook kleding voor gastheren, gastvrouwen en receptionisten. Van chique en tijdloos tot zeer modern: voor alles hebben wij de perfecte kleding in huis. Of dat nu gaat om broeken, shirts, polo’s, blouses of jasjes. Wilt u dat de kleuren van de kokskleding en de bedrijfskleding voor de bediening op elkaar zijn afgestemd, bijvoorbeeld omdat u een open keuken heeft? Ook dan bent u bij Profimex aan het juiste adres. Onze adviseurs helpen u graag om de bedrijfskleding van al uw horecapersoneel optimaal op elkaar af te stemmen.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Herenkleding en dameskleding in de horeca

Ook goed om te weten: u vindt bij ons zowel herenkleding als dameskleding. Lees gerust eens deze blog waarin wij uitleggen dat het belangrijk is om voor uw vrouwelijke medewerkers aparte bedrijfskleding aan te schaffen. Uiteraard kunnen wij de dames- en herenmodellen op elkaar afstemmen, zodat uw kleding eenheid uitstraalt. Laat u inspireren door uw Profimex-adviseur en zoek samen een mooie en unieke combinatie bij elkaar. 

Bedrijfskleding voor de horeca bedrukken

Uiteraard is ook het bedrukken of borduren van bedrijfskleding voor de horeca bij Profimex geen enkel probleem. En wanneer u ervoor kiest om uw kleding te laten bedrukken, dan is het goed om te weten dat Profimex voor ieder budget en voor iedere oplage voor u aan de slag kan gaan. Kom gerust langs in onze showroom: onze adviseurs laten u graag verschillende mogelijkheden zien. 

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw werkkleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
  • Gebruiksvriendelijke online omgeving
  • Inclusief handige app
  • Tot in detail op maat voor u ingericht

Meer informatie

Bedrijfskleding voor uw horecaonderneming

Bent u inmiddels benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw horecaonderneming? Op de pagina Cases kunt u alvast bekijken hoe verschillende klanten hun werkkleding op maat door ons hebben laten bedrukken. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Vakantiepark & Partycentrum Mölke. “Qua kleding kiezen we voor onze technische dienst en horeca voor kwalitatief goede kleding. We willen niet ieder half jaar alles moeten vervangen. Voor onze seizoenskrachten adviseert Profimex ons over iets goedkopere varianten. Nieuwe medewerkers krijgen altijd nieuwe kleding, maar met seizoenswerk kan het daardoor in de papieren lopen. Ik vind het fijn dat Profimex een breed assortiment heeft. Afhankelijk van wat ik aangeef qua prijs komen zij altijd met goede mogelijkheden.”

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...