Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Bedrijfskleding voor de bouw

Bedrijfskleding voor de bouw

 • Ruim assortiment bedrijfskleding voor de bouw
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking
 • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Bedrijfskleding bouw

Profimex levert meerwaarde in goed passende bedrijfskleding voor op de bouw. Daarbij letten wij op uitstraling, veiligheid en comfort.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Ook persoonlijke beschermingsmiddelen mogelijk
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfskleding in de bouw

Bedrijfskleding speelt bij veel beroepen een belangrijke rol. Het is belangrijk dat de kleding goed zit, dat het de juiste pasvorm heeft en dat medewerkers er tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden goed beschermd in zijn. Op de bouw gelden al deze eisen voor bedrijfskleding natuurlijk ook. Het assortiment van Profimex voor de bouw bestaat daarom uit bedrijfskleding met verschillende uitvoeringen, materialen, maten en kleuren. Wij werken met maar liefst twintig voorkeursmerken - zowel A- als B-merken - waardoor wij u gegarandeerd van de juiste oplossing kunnen voorzien. Er is altijd een merk te vinden dat aansluit bij uw budget, oplage én gewenste uitstraling.

Bedrijfskleding voor uw medewerkers

Profimex selecteert graag de beste bedrijfskleding voor uw medewerkers, waardoor draagcomfort en de veiligheid worden gewaarborgd. U kunt bij ons onder meer terecht voor

 • werkbroeken
 • korte werkbroeken
 • T-shirts
 • truie
 • overalls
 • (winter)jassen
 • werkvesten
 • regenkleding
 • bodywarmers
 • en reflecterende kleding

Zoals u kunt zien uit bovenstaande greep uit uw mogelijkheden, kunt u voor allerhande beroepen bij ons terecht. Van timmermannen tot stukadoors, van dakdekkers tot metselaars, van tegelzetters tot waterbouwer. Voor zomerkleding én voor winterkleding.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Bedrijfskleding voor de bouw op maat bedrukken of borduren

Natuurlijk is voor uw medewerkers op de bouw ook de uitstraling van de bedrijfskleding van belang. Bij Profimex heeft u de keuze uit bedrukken of borduren. Uw logo, een slogan of een (tijdelijke) actie of reclame: onze ervaren adviseurs denken graag met u mee over de juiste bedrukking of borduring. Zo worden uw medewerkers op iedere bouwplaats wandelende visitekaartjes. En natuurlijk zien uw medewerkers er in de kleding ook representatief, verzorgd en professioneel uit én voelen zij zich er in op hun gemak.

Bouwkleding op maat passen

Natuurlijk wilt u uw medewerkers voorzien van goed passende, comfortabele bedrijfskleding. Immers, lekker kunnen bewegen op de bouw is enorm belangrijk. Alleen dan kunnen uw medewerkers hun werkzaamheden goed uitvoeren. Bij Profimex krijgen uw medewerkers hun bedrijfskleding professioneel aangemeten. Dat gebeurt in onze showroom of bij u op locatie.

Veiligheidskleding voor de bouw

Graag gaan we nog wat dieper in op het eerder genoemde onderwerp ‘bescherming’. In de bouw is die bescherming namelijk van essentieel belang. Met de juiste veiligheidskleding zorgt u ervoor dat uw werknemers op een risicovolle ‘werkvloer’ optimaal beschermd zijn. Extra tip: Profimex is een totaalleverancier. Naast bedrijfskleding voor de bouw kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Of uw medewerkers nu slijpen en lassen, het dak op moeten of vaak zware materialen moeten tillen: voor iedere functie in de bouw vindt u bij ons een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). Waar u zoal aan kunt denken? Dat is gemakkelijk op te sommen: gehoorbescherming, adembescherming, helmen, veiligheidsbrillen, handschoenen en werkschoenen. 

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw werkkleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Bedrijfskleding voor de bouw kopen

Bent u inmiddels benieuwd of wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste bedrijfskleding op maat voor uw medewerkers op de bouw? Kom dan eens langs in onze showroom in Rijssen, Overijssel. Onze adviseurs stellen u gegarandeerd de juiste vragen, waardoor u er snel achter komt wat u precies zoekt. 

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...