Tel. (0548) 544 815
 • (0548) 544 815
Bedrijfskleding beveiliging

Bedrijfskleding beveiliging

 • Ruim assortiment bedrijfskleding voor beveiligers
 • Verschillende mogelijkheden qua bedrukking en borduring
 • Iedere medewerker individueel ingepast


Neem direct contact op

Bedrijfskleding voor beveiliging

Profimex is dé leverancier van bedrijfskleding voor beveiliging. Wij hebben een ruim assortiment, waardoor u altijd voldoende keuze heeft uit kleding om veilig in aan het werk te gaan.

 • Keuze uit A- en B-merken
 • Keuze uit bedrukken of borduren
 • Ruime keuze in veiligheidskleding
 • Ook persoonlijke beschermingsmiddelen mogelijk
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfskleding voor beveiligers

Beveiligen en toezicht houden is een uitdagende functie. Bij de uitstraling van uw medewerkers spelen daarom representativiteit en de herkenbaarheid van uw huisstijl een belangrijke rol. De juiste bedrijfskleding voor uw beveiligers ondersteunen dit en helpen uw medewerkers bij de uitvoering van hun functie met hoge verantwoordelijkheid. Profimex biedt u de oplossing. Of het nu gaat om pantalons, blouses en nette jassen of juiste stevige winterjassen, thermokleding en veiligheidsschoenen.

Kleding voor beveiliging

Winkelbeveiliging, portiersdiensten, luchthavenbeveiliging, evenementenbeveiliging: in welke tak van sport u ook werkzaam bent, het is belangrijk dat uw medewerkers de juiste kleding dragen. Zoals gezegd om er verzorgd en representatief bij te lopen en om herkenbaar te zijn. Maar ook omdat bedrijfskleding ervoor zorgt dat uw beveiligers zich comfortabel en veilig voelen. Met de juiste veiligheidskleding zorgt u ervoor dat uw medewerkers tijdens hun risicovolle werkzaamheden optimaal beschermd zijn. Zeker wanneer zij aan potentieel geweld worden blootgesteld. Extra tip: Profimex is een totaalleverancier. Naast bedrijfskleding voor uw beveiligers kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen of schoeisel.

Profimex klanten PCI Nederland

"Sinds vorig jaar zijn wij een tevreden klant van Profimex. Onze organisatie werd steeds groter en daardoor kregen we meer en meer behoefte aan ontzorging. Profimex biedt die ontzorging en is nu dé leverancier voor de bedrijfskleding van onze technische dienst.”

Bekijk case
Profimex klanten Harmeling Interieur concepten

De twee zijn bijna buren: Harmeling Interieurconcepten en Profimex. Niet gek dus, dat de keuze voor een leverancier voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen op Profimex is gevallen. “Inmiddels zijn we vier jaar, sinds augustus 2014, een tevreden klant.”

Bekijk case
Profimex klanten Optimum Group™

Persoonlijke betrokkenheid, totale ontzorging, fantastische service, betrouwbaarheid en daadkracht. Dat is waar Profimex zich volgens de Optium Group™ in onderscheidt. Sinds twee jaar lopen alle Optimum Group™-medewerkers naar volle tevredenheid in bedrijfskleding van Profimex. “En onze ervaringen zijn louter positief.”

Bekijk case
Profimex klanten Vakantiepark & Partycentrum Mölke

“Wij zijn geen organisatie die ieder jaar kijkt of het toch niet ergens goedkoper kan. Liever bouwen we met al onze leveranciers aan een goede relatie, waarbij we ervan uitgaan dat we daardoor een goede prijs krijgen. Profimex denkt hier hetzelfde over, erg prettig.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Wierden

“De snelle levering, de goede service en het prettige persoonlijke contact. Voor mij zijn dat de drie belangrijkste redenen waarom ik zo tevreden ben over Profimex. Ook hebben ze waargemaakt wat ze ons beloofd hebben: ‘wij zijn er om jullie te ontzorgen’.”

Bekijk case
Profimex klanten Gemeente Rijssen-Holten

“We hebben net weer een nieuw contract getekend, dat zegt eigenlijk al genoeg. Profimex biedt een goede prijs, is klantvriendelijk en is niet ‘te’ commercieel. Onze wensen staan echt boven hun belang om geld te verdienen. Dat vind ik super.”

Bekijk case
Profimex klanten Kleentec

“Zestien jaar geleden begonnen we met een man of tien en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met duizend medewerkers. Sinds dag één denkt Profimex met ons mee over optimale bedrijfskleding en PBM’s.”

Bekijk case
Profimex klanten De Brekeld Hoveniers

Bedrijfskleding, bodywarmers, fleecejassen, werkschoenen en werkhandschoenen, maar ook mountainbike-kleding en voetbalkleding. Bij De Brekeld Hoveniers uit Rijssen weten ze Profimex voor allerlei producten te vinden. “Als we weer iets nodig hebben zeggen we meteen: even contact opnemen met Profimex.”

Bekijk case
Profimex klanten Van Keulen Interieurbouw

“Wij zijn al sinds 2007 een tevreden klant van Profimex. En je blijft natuurlijk niet voor niets zo lang bij hetzelfde bedrijf: Profimex is dé professionele leverancier voor de bedrijfskleding van onze ruim 400 medewerkers.”

Bekijk case
Profimex klanten Transport & Lifting Twenthe

“Bedrijfskleding, PBM’s en promotieartikelen: Profimex ontzorgt ons op al deze vlakken. En dat al meer dan 3,5 jaar naar volle tevredenheid. Ze hebben een no-nonsense houding die wij erg prettig vinden.”

Bekijk case
Profimex klanten Vastbouw

“Al sinds 2007 maken wij voor het bestellen van werkkleding gebruik van het KMS van Profimex. Online kunnen bestellen was voor ons een grote pré bij het kiezen van een leverancier.”

Bekijk case
Profimex klanten Bolk Transport

“Begin 2016 waren wij op zoek naar een leverancier die het bestellen en uitgeven van bedrijfskleding voor ons kon vereenvoudigen. Dit was namelijk - met 250 medewerkers die gekleed moeten worden - enorm tijd- en arbeidsintensief. Profimex bleek met hun KMS onze ideale partner.”

Bekijk case
Profimex klanten Nijhof Wassink

“Sinds twee jaar lopen alle chauffeurs van onze mengvoederdistributie in bedrijfskleding van Profimex. En naar volle tevredenheid! Wij willen er zelf zo min mogelijk mee te doen hebben. Profimex ontzorgt ons volledig.”

Bekijk case
Profimex klanten Baan Twente

“De samenwerking met Profimex is eigenlijk op een bijzondere manier gestart: door een wederzijdse zakelijke actie. Wij kozen voor de kleding van Profimex, zij voor de bedrijfswagens van Baan Twente. Zo zijn wij elkaars visitekaartje geworden.”

Bekijk case
Profimex klanten AKOR

“Wat zeggen anderen dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!” Deze tekst op de website van AKOR uit Rijssen had ook op de website van Profimex kunnen staan. “Ze hebben echt kennis van de materie."

Bekijk case
Nu al razend enthousiast? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

Bedrijfskleding voor beveiliging op maat passen

Graag gaan we nog kort in op het onderwerp ‘comfort’. In geen enkele branche is lekker kunnen bewegen tijdens het werk zo belangrijk als de beveiliging. Als zich een calamiteit voordoet, moeten uw medewerkers immers snel kunnen reageren. En dus snel kunnen bewegen. Bij Profimex krijgen uw medewerkers hun bedrijfskleding professioneel aangemeten. Dat gebeurt in onze showroom of bij u op locatie. 

 • Op afspraak in kleine groepen. Het grote voordeel is dat er voor iedere medewerker voldoende persoonlijke aandacht is.

 • Centraal passen, waarbij in één grote ruimte alle kleding wordt uitgestald en uw beveiligers een zogenaamde ‘pasroute’ volgen. De adviseurs van Profimex verzorgen hierbij uiteraard advies en de juiste ondersteuning.

Beide werkwijzen hebben als eindresultaat dat voor iedere beveiliger de juiste kleding wordt besteld. Op maat en custom made.

Kleding voor beveiligers bedrukken of borduren

Wanneer u dit wenst kunnen wij de bedrijfskleding ook van een mooie borduring voorzien, of bedrukken met uw bedrijfslogo of beeldmerk. Dat is zeker aan te raden, want door de bedrijfskleding te laten bedrukken maakt u reclame voor uw bedrijf. Of het nu gaat om broeken, T-shirts, overhemden, blouses, (winter)jassen of bodywarmers: wanneer uw beveiligers in hun bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij een wandelend visitekaartje. En dat niet alleen: uw logo toont ook gezag. Het laat mensen zien dat uw medewerkers werkzaam zijn voor een gerenommeerde organisatie.

Kleding Management Systeem

Bij Profimex bestelt, beheert en beheerst u uw bedrijfskleding en PBM's eenvoudig online! Het KMS is een gratis service die u geld en tijd bespaart.

KMS - Profimex
 • Gebruiksvriendelijke online omgeving
 • Inclusief handige app
 • Tot in detail op maat voor u ingericht


Meer informatie

Kleding beveiliging kopen

Graag helpen wij u in onze showroom met het vinden van de juiste werkkleding voor uw medewerkers in de beveiliging. Kom gerust eens bij ons langs!

Bel direct met één van onze adviseurs (0548) 544 815
Bel direct met een van onze adviseurs
Maatwerk oplossingen

Ontdek hoe wij een knallend effect geven aan bedrijfskleding, persoonlijke bescherming en promotieartikelen.

Neem direct contact op
Laat hier uw bericht achter...