Bedrukken en borduren

kleding borduren logo

Bedrijfskleding bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke tekst zorgt voor herkenbaarheid en het versterkt uw merkidentiteit. Het bedrukken van werkkleding zorgt ervoor dat uw medewerkers er representatief en professioneel uitzien. Bovendien maakt u op een subtiele manier reclame voor uw bedrijf of organisatie. 

kleding borduren logo

Bedrukken en borduren van bedrijfskleding

Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfskleding te bestellen bij Profimex heeft u de keuze tussen bedrukken of borduren. Voor ieder budget en elke oplage kunnen wij voor u aan de slag. Of het nou gaat om broeken, polo's of sweaters, ieder kledingstuk kan bedrukt of geborduurd worden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Profimex? Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers laten u graag de verschillende stoffen en bedrukkingen zien. Alvast een voorproefje? Bekijk dan een van onze klantcases zoals Heracles (borduring) of Van Dam groep (bedrukking). 

Meer dan 1000m2 aan inspiratie

In onze showroom vindt u een ruim assortiment bedrijfskleding welke u kunt laten bedrukken. Onze werkkleding is geschikt voor verschillende branches, zoals de horeca of de bouw. Onze opdrukken zijn slijtvast en gaan daarom lang mee. Hiermee is onze bedrukte bedrijfskleding geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. 

Ontdek wat Profimex voor u kan betekenen

Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te mailen: info@profimex.nl of via (0548) 544 815. U kunt ook het contactformulier invullen, we nemen dan z.s.m. contact met u op. 

Bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking

Door uw bedrijfskleding te bedrukken of borduren met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid. U maakt ten slotte reclame voor uw bedrijf of organisatie. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij uw visitekaartje. 

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve werkkleding in uw huisstijl. De bedrijfskleding voor uw medewerkers is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van ontwerp tot het bedrukken of borduren, wij regelen het voor u.

Online bedrijfskleding bestellen vanuit één overzicht

U wilt latere zorgen graag voorkomen. Laat uw zorg uit handen nemen en geniet van een directe, duidelijke en vooral zinvolle dienstverlening. Medewerkers kunnen hun eigen kleding bestellen via ons uitgebreide en op maat gemaakte KMS. Voor vragen zijn we telefonisch direct bereikbaar. Samen zorgen we voor een de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Kom langs in onze showroom

Op zoek naar bedrukte bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw wensen? Werkkleding die uw medewerkers met trots dragen?

Showroom afspraak maken
Neem contact op
1
Kom inspiratie opdoen

De mogelijkheden zijn eindeloos. In kleur, model of bewerkingen. Het begint allemaal met inspiratie opdoen. En waar kan dat beter dan in een van de grootste en meest complete showrooms van Nederland. Welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek meer over onze showroom
1 Inspireren
2 Adviseren
3 Wens tot offerte
4 Perfect op maat
5 Levering
6 Duurzame samenwerking